Vilken skillnad!
före↑
 
Nu har vi båda äntligen semester! Och det "firade" vi med att göra en liten mini-makeover i tvättstugan. Att så lite kan göra så stor skillnad, verkligen kul när det blir så! Dekorplast på bänkskivan och lite nya detaljer - kostade inte många kronor då vi, förutom plasten, använde oss av grejer vi redan hade hemma. Himla tur att det blev så bra till slut med dekorplasten för vi var inte precis bästa vänner när vi satte dit den - men slutet gott, allting gott haha.
I gamla hus är det inte alltid rakt, vilket gjort att det är en liten glipa längst in på ena sidan av bänkskivan, så en liten ram/list ska sättas runtom skivan sen är det helt klart!
tak, tack
 
Igår var stans bästa plåtslagare här för att bandtäckta altantaket. Bra blev det och snabbt gick det! Tack killar! Nu börjar vi verkligen se ett slut på altanbygget. Förutom invändigt är det inte mycket kvar nu. Imorgon ska det målas panel så det sista kan sättas upp. 
 
Och idag kom den sista leveransen med fönster. Så när vi har bytt dem sista fönstren kan vi äntligen påbörja renoveringen av det som kommer att bli hemmakontor. Har längtat så efter att ha ett eget krypin, där jag kan sitta i min lilla bubbla och pyssla med alla idéer jag får. Mindre kul är att jag råkat säga till Gustav att kontoret är mitt ansvar, så skulle nu mera kunna titulera mig som byggledare. Vi får väl se hur det går!
Fynd
 
Det är ju alltid lika kul att fynda! Speciellt när det är grejer man tidigare tänkt köpa. Igår när vi varit på Ikea passade vi på att gå in på fyndet också och tur var väl det. Där hittade vi denna lampa som är i samma serie som alla andra lampor i sovrummet. YES, jackpott alltså! 299kr istället för 599 - ja tack, sa vi och gick till kassan.
Och vi kan ju konstatera att det är dags för fönsterputsning...