Nu ser vi bättre ut.
 
Nu (jag skriver 'nu' men det var egentligen ett tag sedan..) är de sista fönsterna bytta och det blev kanonsnyggt, kupan ser bra mycket bättre ut redan nu. Kul också med bilder som den ovan, där man ser vilken skilland det är på huset.
 
Man skulle kunna tro att det inte hänt mycket mer här hemma eftersom vi inte visat något på bloggen sedan förra inlägget i juli(!), men det har faktiskt hänt en hel del. Vi kan nu bocka av ett till rum på ovanvåningen som är färdigt, så nu återstår det bara två rum i hela huset sen är allt klart invändigt (förutom lite småpill)!! Så skönt!!
 
Så vi har ju helt klart en hel del att visa upp här framöver, inte bara det som hänt nu under vår icke-planerade-blogg-paus, utan även mycket som gjorts sedan vi flyttade in. Vi har ju bara visat er en liten bråkdel egentligen av allt som händer och har hänt här hemma. 
Vi hoppas att ni fortfarande vill ta del av vår renoveringsresa för framöver kommer vi (läs Mathilda...) bättra oss med bloggandet och många inlägg ska upp här ♥